Just hold me baby and I'm in ecstasy

 

Din sko för ynka 200:- me like!Sitter just nu och njuter av en tallrik med hallon kräm å mjölk och ska snart cykla iväg till min kära vän Caroline och umgås lite. Har inte träffat henne på två(!) dagar nu. Vaknade första gången klockan 10 idag och hade bestämt mig för att ta mig ut på en joggintur men var så otroligt trött att jag somnade om till halv tolv haha. Kanske blir en tur på crosstrainer'n ikväll eller så struntar jag i det för imorgon ska jag iväg och träffa Pecka för att ha gemensam sommarträning. Vi spelar ju i samma fotbollslag så ja, vi tänkte träna tillsammans för det är SÅ mycket roligare än att springa själv. Får ringa henne senare, hade tänkt att vi skulle springa vid 9-tiden innan det hinner bli så där ruskigt varmt. Har även bestämt oss för att försöka träna 3 gånger i veckan ända fram tills träningarna börjar nu, precis som träningschemat säger men vi får se hur det går med den saken.

Ha en underbar dag nu allesammans!

“Music is what feelings sound like”

Tänk dig vardagen utan musik, det skulle verkligen vara en grå värld. Jag har verkligen en bred smak när det kommer till musik. Country, RnB, HipHop ja you name it and I like it. Michael Jackson är min största kärlek när det kommer till musik, hans musik tröttnar man ALDRIG på utan kan lyssna på dom timmar i sträck. Här är låtarna som jag för tillfället lyssnar på om och om igen. “So I say thank you for the music” 'cause theres nothing like it.

 

-`´-


Hey pretty baby with the high heels onMitt betyg: 2/5


När Michael Harding kommer hem
från militärskolan upptäcker han att hans mamma är nykär och har flyttat ihop med sin nya pojkvän David. Allt eftersom de två männen lär känna varandra blir Michael alltmer misstänksam mot mannen som alltid tycks vara redo att räcka ut en hjälpande hand. Är David verkligen den man som Michaels mamma drömt om, eller kan det vara så att han döljer en mörk sida?

Filmen börjar i en spännande anda som sen molnar ut och blir ganska lam faktiskt. De håller på fram och tillbaka, först efter ungefär halva filmen gången så börjar det hända lite action igen. I vissa stunder fick man även ont i magen känslan av att något bad kommer att ske. Men sen återvände filmen till att vara långtråkig för att ännu en gång bli oerhört spännande. Slutsaten är att filmen hade sina bra och dåliga stunder. Den ända ljuspunkten som varade hela filmen var Penn Badgley (från Gossip Girls) som var riktigt bra i filmen. Slutet i filmen får även den ett minus, gillar't inte över huvudtaget. Vilken besvikelse. För den här filmen kunde ha varit så sjukt bra med rätt manus. Skådespelarna var helt rätt för karaktärerna, så felet är helt enkelt manuset.

I'll pick you up in my car and we'll paint the townwe it
few of my favorites pics


Could it be really me pretending that they're not aloneVärldens finaste Alisha


Im gonna make a difference and gonna make it right

 

Mitt betyg: 4/5


En nördig avskedstagare på studenten förklarar sin kärlek för den hetaste och mest populära tjejen i skolan, Beth Cooper, mitt under sitt tal på studenten. Till sin förvåning dyker Beth upp utanför hans dörr samma kväll och hon bestämmer sig för att ge honom den bästa natten i hans liv..

Jag fullkomligt avgudar filmen,
Hayden jävlar vilken grym skådespelare du är! Är du deppig och behöver något att skratta åt, se då denna film för den kommer garanterat få dina läppar att le. Den kom ut 2009 alltså borde den finnas på DVD nu så kanske ska klicka hem den, om den finns i här i Sverige dvs. Dock finns det en dålig sak med filmen och det är slutet men antar att man kan fantisera upp hur man själv vill ha det? Nej nu ska jag inte avslöja något, men se för guds skull filmen you guys.. Någon annan som har sett filmen?

She say this face that you see is destined for historyEgypten

All the children of the world should be loving each other wholeheartedly

 

we it


We’re all the same, yes the blood inside of me is inside of you


Midsommarfirandet blev inte riktigt som jag hade planerat
men slutade med att jag firade med mina älskade föräldrar och farmor. Hade bestämt mig för att jag skulle bjuda på efterätten vilket bestod av kladdkaka, grädde och jordgubbar vilket självklart inte kunde gå fel. Min familj är det bästa som finns, jag älskar er

Words are not big enough for this..

..I'll always stand by you
Det finns inga ord som beskriver känslan över det. Dagarna med er tre är de bästa! Ni lyser upp min vardag och tar den till höjder jag inte visste exsisterade. Minns hur rädd jag var när Adam kom, så vacker och fin, men jag var livrädd. Vågade inte hålla honom för tänk om han skulle gå sönder? Han kom och lindade oss alla runt lillfingret och haft oss där i över två år nu, stora killen har redan fyllt 2 år. När gick tiden så fort? Adam har en underbar mor, Caroline, och om jag klarar av att vara hälften av mor du är kommer jag kunna vara nöjd. För 3 månader fick Adam en lillasyster, lilla Alisha eller flickan som hon fick smeknamnet hehe. Med er har jag vuxit som person, mognat om ni vill, och varje minut jag spenderar med er växer jag ytterligare.Nu vill jag inte gå miste om det igen, jag har överkommit min rädsla och vågar nu hålla Alisha utan att frukta att jag ska tappa henne eller dylikt. När man ser hennes leende värmer det hela kroppen samma sak när man hör stora pojken skratta, det är underbart. För någon dag sen hörde jag "hon kommer bli en bra mamma en vacker dag", inombords sken jag upp i ett leende. Jag har aldrig tänkt på att jag själv en dag kan bli mor men i dagsläget känns det självklart. Du har öppnat en dörr jag aldrig funderat över. I dagsläget har jag nog med barn, Adam och Alisha, världens finaste barn och skulle göra allt för dom och deras mor - min käraste vän å wifey. Har inte träffat dom sen i torsdags och saknar dom redan, får ta och ringe henne senare och fråga om en kvällspromenad.
Älskar dig vännen å dina underbara barn

Sometimes the heart sees what is invisible to the eye


Nu välkomnar jag mig själv tillbaka till blogglivet, bättre sent än aldrig haha. Bloggdesignen är nu fixad vilket i sig gör att blogglusten har kommit tillbaka så nu kommer ni inte bli av med mig på ett tag. Nu när jag tänker efter kan jag erkänna att jag saknat bloggandet :) Sitter just nu och tittar på Shrek 2 efter att ha avslutat mitt Sex and the city maraton men har inte hunit se filmen ännu men det får jag väl ta och göra snart. Dock måste jag berätta om Robin Hood filmen jag såg för ett tag sen, ruskigt bra och jag fullkomligt älskade den. Russell Crow in my heart god damn it! Är det verkligen lagligt att vara så sexig? Haha. Hmm, vad har jag med för nytt att berätta?! Vi har uppehåll i fotbollen och i veckan börjar sommarträning som man kommer spy av men det är bara att bita ihop och köra. Happ, nu ska jag kolla lite på film :) So long..