Adrenalin junkey

 

Mitt betyg 4,5/5


Vi följer här tre amerikanska soldater i en bombdesarmeringsgrupp stationerad i Bagdad. Staff Sergant James är gruppens nyanlände ledare och tillika våghalsig bombexpert, Sergant Sanborn är en noggrann realist vars största mål är att överleva och Specialist Eldridge är den nervösa ynglingen i gruppen som hela tiden är på spänn. James gung-ho-stil och benägenhet att utsätta sig och sina mannar för risker sätter genast gruppens sammanhållning på prov. De högre officerarna ser mellan fingrarna på cowboymentaliteten (han har trots allt desarmerat 878 bomber som deras kommendant säger) vilket sätter Sanborn och Eldridge i ett knepigt dilemma. Med bara dagar kvar tills deras tjänstgöringsperiod är över är frågan om de kan stå ut med James riskbenägenhet och försöka klara livhanken eller ta saken i egna händer → se trailern!

Teardrops on my guitarr


Glädje delat med sorg

Förlåt för dålig uppdatering de senaste dagar men jag har haft fullt upp med jobb och dylikt. Har jobbat nästan 7 timmar varje dag vilket tär på kroppen då barnen alltid vill hänga och klänga i en. Nu är man även klassad som mynidg i usa, fyllde hela 21 år i måndags så nu känner jag mig riktigt gammal haha. Sen måste jag bara berätta om min utsökta tårta som pappa bakat, loved it. Har även tagit mig i kragen och sökt olika högskoleprogram plus att jag även sökt för att komplettera matematik vilket jag isf skulle plugga upp nu i slutet av maj i cirka fem veckor. Det känns bra nu..

Men nu till det mindre bra nyheterna vilket har fått mig att tänka över rättvisa i den här världen och insett, det finns inget som är rättvist överhuvudtaget. Nu syftar jag inte på hur man själv tycker att världen är orättvis mot en osv utan hur en en liten pojke med världens bredaste leende, han med glimten i ögat som alltid sprang fram till en och ville leka nu inte längre ler eller springer. Glimten är sen länge försvunnen och pojken som man en gång kände är borta. Han ansikte som en gång var ljus och varm med rödaktiga kinder är numera askgrå. Med en spark i magen fick man reda på att han har diagnostiserat med cancer. Kände hur tårarna började fylla ögonen och det var svårt att hålla dom borta. Min första fråga var, kommer han överleva? Och jag glömmer inte hur mammans ögon först kollade på mig och sen tillbaka på sin son för att sen svara, det vet vi inte än. Han måste överleva! Jag orkar inte skriva mer om detta, tårarna är nära..

19 april and it's my birthday


www.weheartit.com


Happy birthday to myself on my 21st birthday When the heck did I get so old? Om vi hade varit i USA hade detta varit något att fira men nu känns det bara oroväckande läskigt. Jag börjar bli gammal! Det är nu man ska börja planera för framtiden, right? Oh hell no. 21 and still going strong. Nog med sådant snack, jag är ung och vacker - har massa år att spilla. Nu är det dags att seriöst börja spara pengar inför den kommande resan i vinter, kan knappt vänta. Har många bollar i luften vilket känns riktigt bra! Sen har man även sökt olika högskoleprogram nu, det går bra nu...

Måste även berätta att jag har ett par s.k fotojobb på gång. Jag och S har planerat in ett fotojobb ett par dagar in i maj som kommer bli ruskigt bra, det känner jag redan på mig! Teamat för denna fotosession kommer vara ballonger och så som jag har längtat efter ett sådant tema. Vill fota redan idag men måste vänta lite på att våren och värmen ska komma, annars hade jag velat gå ut och fota det reda nu. Sen vill jag även in till gamla stan och fota igen, precis som förra året med Minna och de bilder jag fotade då, mina vänner, blev jag ruskigt nöjd med. Anyway, nog med fotosnack. Nu vill jag ha tårta..

Set the world on fire


My tired heart beat so slow
The girl really knows how to sing. Minns ett videoklipp jag såg på youtube där Amanda pratade om när hon var på audition för rollen som Sophie i Mamma Mia och hur de sökte en tjej som inte kunde sjunga alltför bra vilket fick mig att häpna. Jag tycker då att Amanda sjunger riktigt bra, älskar hennes ljusa stämma som ni hör på låten Little House som hon skrev till Dear John filmen. Sen fick hon en annan fråga om hon skulle släppa en skiva men det sa hon blankt nej till vilket jag blev en aning besviken över. Därför får man nu bara njuta över denna låt and I like it - big time!

Another part of me


Oh my gosh it is on its way home to me. Så länge jag har velat ha en liknande jacka men aldrig slagit till när jag hittat en som jag gillat men nu är den tiden över. Nästa vecka borde den komma på posten! Jag är helt nöjd! Dock sitter jag och funderar ifall den verkligen är värd 399:- och det får jag nog säga att den är. Synd att jag inte kan ha den tillsammans med mina MJ inspirerade skor som jag fyndade på Scorett, de är svart-guldiga! Hursom, mamma och jag beställde lite andra kläder också så nu behöver man nog inte mer kläder på ett tag inte för att man kan få för mycket kläder, haha vilket är skönt. Nej nu är det dags att återgå till att besvara era kommentarer. Har ni haft en bra söndag hittills?

I'll see you soon then

 

Mitt betyg: 4/5Nicholas Sparks does it again a truly lovestory and I cried like a baby. En arg rebell, John hoppar av skolan och tar värvning inom armén, bara för att han inte vet vad han ska göra med sitt liv. Det är tills han träffar sin drömtjej, Savannah. Deras ömsesidiga kärleksaffär växer snabbt stark och Savannah lovar att vänta på John tills han har avslutat sin tjänstgöring inom armén. Men 9/11 förändrar allt. John anser att det är hans plikt att ta värvning igen. Under den långa tid som John är borta förälskar sig Savannah i en annan man. När John kommer hem igen inser han att Savannah är hans livs stora kärlek trots att hon är gift med en annan – och tar i och med det hans livs svåraste beslut.

John Savannah, periot. Jag är mållös och tårarna bara rinner. Förstår inte hur Nicholas Sparks lyckas att skriva ena kärlekshistorien efter en annan. Trodde knappt mina ögon efter att jag hade sett The Notebook men den här tar nog priset. Jag hatar och älskar den samtidigt. Så vad ska jag skriva om själva filmen, hm. Egentligen finns det inga ord som kan beskriva handlingen om filmen utan jag tycker ni bara borde se trailern istället. I totally love this movie

Angels from the sky

Oj var har hänt här då? Ännu en ny design? Jo men visst. I confess att jag har varit mycket uttråkad denna vecka som gått. Då har jag bara trixat ihop en ny design och ja hel nöjd är jag väl inte men kommer jag någonsin bli det? Perfektionist som man är. Just like you Mr Jackson Anyway nu ska man försöka komma tillbaka till bloggandet, igen. Men så fort jag tappar blogglusten försöker jag trolla fram det igen genom att göra en ny bloggdesign, vilket funkar i sisådär en vecka tills jag har tappat lusten igen och den onda cirkeln börjar om - därav designbytena all the time. Dock är jag nöjd med själva layouten så om jag skall göra om något så är det endast headern vilken jag är missnöjd med. Aja, vi får se.

Idag har jag jobbat från 08-16 och jag hade glömt hur kul det är att jobba med barnen även om man är helt utsliten efter passet dock har jag inte kunnat ta en powernap ikväll som planerat, kunde inte somna. Har haft fredagsmys med mammi framför Så ska det låta där Alexander Rybak imponerade på mig stort. Efter lite dipp och grönsaker plus lite cola är det nog dags för sängen för imorgon är en ny dag med nya utmaningar som väntar. Sweet dreams everyone!

'til the end of timeTheres no mountain high enough, no vally low enough or river wide enough to keep us apart

Modell: Sandra Karolina
Fotograf: jag


With tears in my eyes


Cherish every moment like it’s the last

 


The change has come

Äntligen färdig med nya bloggdesignen, wha do you think guys? Och jag måste erkänna att jag för en gångs skull är väldigt nöjd, inte för att det betyder att jag kommer ha kvar denna så värst lång tid haha. Hur som haver, nu har jag Sofie's bloggdesign kvar att göra och har lite ångest att jag inte gjort den men hoppas du förstår och jag ska göra den så fort som möjligt. Har även kollat igenom kommentarerna angående frågan om jag skall ha en design tävling och till er alla där ute så kan jag nu meddela en designtävling kommer att ske de kommande veckorna och jag hoppas många kommer delta. Nu måste jag svara på era urgulliga kommentarer och nu kommer min bloggning komma igång igen..


Designfix hela dagen

Idag kommer jag nog inte blogga så mycket då jag har ett par designer jag ska göra - de absolut sista jag gör gratis! Nu minns jag varför jag slutade med att göra dessa s.k gratisdesigner, aldrig mer! Hur som helst så håller jag på med att göra en ny design till mig samtidigt som jag ska göra klart en annan till en tjej plus att jag ska ge bort den nuvarande designen till en polare. Hoppas ni alla mår bra och har haft en underbar påskhelg!


Funderar på att ha en design tävling, vad säger ni?
Vinnaren i tävlingen får antingen en färdig design eller så får personen designa designen helt själv

Vårkänslor

 

Värkänslor

Tog en runda i trädgården med kameran och fann denna vackra blomma.


Spiderwick

 

Mitt betyg 3,5/5


Spiderwick.
En liten fantasi film som handlar om övernaturliga djur. Blommor som sen visar sig vara en sort av fjärillar - jätte vackra måste jag bara berätta. Och jag som älskar sådana filmer som har lite övernaturligt i sig så var den här en bra film helt klart. Så till ER som gillar övernaturligt kan jag rekommendera denna! Handling: I samma stad som familjen Grace flyttar in i det ensliga gamla huset börjar konstiga saker hända. När Jared börjar undersöka saken hittar han Arthur Spiderwicks fälthandbok och sanningen om Spiderwickherrgården: en dold värld med häpnasväckande varelser! Jared och hans tvillingbror dras in i ett oförglömligt äventyr när de försöker bevara bokens hemligheter.

Fashionable goodlookingWE LOOKBOOK
kolla på fler outfits av tjejen här..


Ordinary snacks for you and me

Förut var jag ett väldigt stort fan av cips men det har avtagit de senaste åren. Det jag är förtjust av just nu är ostbågar och det är superdupergott! Dessutom kunde jag aldrig välja vilken sort av chipsen jag gillade! Det var alltid olika, ibland var det dillen. Sen nästa månad var det grillchipsen jag ville ha och månaden efter det ville jag har sourcreamen. Men just nu är det iaf ostbågar som gäller för min del. Vilken är din favorit, chips eller ostbågar?

Ingen påskmiddag här inteKöttpannbiff med pommes och grönsaker - yummi
..är förmodligen bara jag som inte har ätit påskmiddag idag! imorgon blir det påskmiddag för mig :)PS snart börjar Så ska det låta på ettan, bänkad? Oh yes

You are beautiful and it's trueÄlskade musik

..a few of my favourite songs

Should've said no - The neighbors know my name - You are beautiful

Change - Alice - That should be me - I run to you - When I look at you - Everything to me

If you only knew - I love the way you love me - Fistful of tears

Goodbyes - Love your love the most - Need


Heaven on earth


I love my eastern chicken


Dont bring flower after Im dead


Tabloid junky


Efter snart ett år utan skvallerblaskor har jag nu för första gången köpt en, vet inte riktigt vad jag tänkte för jag har inte ens öppnat tidningen och vet inte om jag kommer göra det heller. Jag vet att allt som står i dessa skräptidningar inte ens är sanna till 10% men idag lockade en tidining som jag hittade på sjukhuset så jag lånade den och det slutade med att jag köpte en egen. Brukar du läsa skvaller och vilken tidning i så fall?

We used to sa foreverI give you this ring as a token of our love and my promise of forever

Oj, I've got carried away haha (sex and the city inspiration) men jag är helt betagen i mina nya ring från Glitter.

---------------------------------------------

DAGENS FRÅGA:
Vad sägs om en förlovningsring, i form av en döskalle?

It all begins with a choice