I'll be back soon

De två senaste veckorna har jag haft fullt upp. Förra veckan spenderade jag varenda dag(!) med Caroline och hennes gudomliga barn, Alisha och Adam vilket har gjort att bloggningen har fått en helt annan prioritering. Jag älskar verkligen att spendera min tid med dom tre vilket har fått mig att inse hur mycket de betyder för mig ♥ Och denna vecka har jag bara jobbat å jobbat, vilket jag även kommer göra nästa vecka. Tänkte tacka ja till alla jobbtider jag kan få så jag kan följa med upp till Ume i sommar, om du vill ha mig förstås! Så nu vet ni skälet till min skeva blogganda, but I'll be back in a few days - I'll see you then..

Tonight you'll find me at the cinema with Robin Hood on the screen, it will be fun.
Already looking forward to see SATC 2 with you Caroline, will you join me?

Pictures of loveVärldens finaste Alisha
följ Carolines vardag som tvåbarnsmamma till två underbara brarn


Två nätter på sjukhuset

Det skulle vara lögn om jag sa att jag inte haft hemlängtanhemla, fast vem skulle inte ha det om man låg fast på sjukhus?! Idag blev det väckning 05.39 vilket innebär att jag fick mina mediciner och funderar nu på om jag ska försöka somna om eller läsa boken mamma köpt till mig. Gårdagens kvällsjuksköterskor och nattens är helt klart mina favoriter. Även fast alla har varit jätte snälla! Håller fortfarande tummarna på att jag får komma hem idag och med tanke på hur mycket av smärtan har släppt så är chanserna stora (enligt mig hihi) fast med läkarna vet man aldrig vad de kan få för sig.

Hemsk ambulansfärd till akuten

Matchen idag gick inte som planerat. Var sjukt taggad när jag vaknade i morse och när jag kom fram till idrottsplatsen. Vi bytte om och så precis som vanligt för att sen ha taktik. Drack min redbull för att sen ge oss ut och värma upp. Som alltid börjar vi med att kicka och det gick hur bra som helst. Sen började vi med vanlig springuppvärmning å i slutet av denna börjar ryggen att smärta. Matchen börjar men jag kan inte springa ordentligt men på något mirakulöst nog klarar jag av att spela i 90 min. Efter vår match åkte de flesta för att kolla på a-laget match, även jag med min oerhört smärtande rygg. Efter matchen åkte vi hem och jag började känna av ryggen mer och mer.. Vid ett på natten var smärtorna extrema och pappa ringde efter ambulans. Nu har jag fått två doser morfin och försöke skriva detta medan hjärnan slumrar till av effekten. Det snurrar så dags att lägga ifrån sig mobilen.. Kramar på er alla!

vet inte om jag får åka hem idag..

Uppdate fredag 20.00 sov inte alls mycket den gångna natten vilket har gjort att jag spenderat de flesta timmarna under dagen sovand pga illamåendet som jag fick av morfinet som de gav genom sprutor i magen. Allt jag har ätit idag är en skål krämsoppa och sen middag som jag knappt åt hälften av. Mamma och pappa har varit och hälsat på under dagen, sista gången de var här köpte de boken Änglamördaren som jag ska börja läsa nu. Känner mig jätte trött men ska försöka hålla mig vaken så länge som möjligt. En och en halv dag har jag spenderat i en sjukhussäng och minst en dag till ska det bli, suck. Vi hörs imorgon..

Love is in the airDrawn by me, 100510

Jag har alltid velat kunna teckna och eftersom man har väldigt begåvade kusiner på just detta så är man lagom avis på dom. Så därför har jag nu testat mina skills och de är usla, haha. Hittade en bild på google som jag ville teckna så bilderna ovan är resultatet på just mina skills. Men jag komer fortsätta att öva, för att alla vet att övning ger färdighet.

Theres always two side of the storyTagen på träningslägret på Åland '09


Everybody needs inspirationMitt betyg: 4/5


Sjuttonåriga Veronica "Ronnie" Millers liv vändes upp och ned när hennes föräldrar skiljde sig och hennes pappa flyttade från New York City till Tybee Island, Georgia. Tre år senare är hon fortfarande arg på sina föräldrar, särskilt hennes far. En dag så beslutar hennes mamma sig för att det skulle ligga i allas intresse om hon skickade Ronnie tillsammans med hennes yngre bror Jonah till Tybee Island under sommaren, så att hon kan få chansen att få umgås med sin pappa. Ronnies far, som är en före detta konsertpianist och lärare, lever ett lugnt liv på Tybee Island. Han är helt fördjupad i sitt arbete att skapa ett konstverk, som kommer att bli mittpunkten i en lokal kyrka. Ronnie lyckas senare hitta något som både hon och hennes pappa har gemensamt - och det är musiken.

Ett tag tillbaka har jag väntat på att den här filmen ska komma ut och idag har den haft premiär! Måste säga att Miley Cyrus inte bara kan göra Hannah Montana rollen utan denna spelar hon mycket bra. Allitd som det är med Nicholas Sparks kärleksböcker är detta en film man gråter till och utan att avslöja något kan jag med all säkerhet säga att även du kommer fälla en tår eller två. Jag kommer garanterat köpa den här filmen när den kommer ut på dvd! Så till er alla, sen den..

Build on a solid rock


När hon var sexton år gammal fick hon sjunga duett med sin Idol, Celine Dion och gjorde det med bravur. Efter den dagen har hon levt sin dröm och kommer den 11 maj släppa sin första skiva med egna låtar. Hon har redan släppt en skiva med låtar som Because You Loved Me, I have Nothing & It Can Only Get Better som jag gillar men det ska bli spännande att höra hur hennes egna låtar är. Hittils har hon bara släppt en singel, Pyramid som hon gjort tillsammans med Iyaz som är grym!


I can hear the bells ringModegallerian.se


Är på jakt efter den perfekta klänningen som jag ska bära på min allra första bröllop. Ser verkligen fram emot den men det är inte först i Augsuti har jag för mig, i Gävle :) Vet inte riktigt vad för klänning jag vill ha. Sökandet fortsätter!

I do not surrender to pain

 

Kinda groise pic but hey..


Så här vacker kan jag se ut efter en fotbollsmatch. Så här ser alltså min fot ut i denna stund. Spelade match igår mot Södersnäckorna och drygt in 60:e minuten tar jag bollen från en motståndare som då tar sina armar och hänger med hela hennes vikt i min arm och sen när hon märker att det inte funkar delar hon ut en stämpling. Smärta! Dock ignorerar jag smärtan så gott jag kan och fortsätter nu istället som mittback, tack till M som fick springa extra pga mitt tillstånd ;)

En stund efter det fick vi hörna, perfekt hörna och jag får benskyddsträff men bollen finner sig in i nätet och äntligen ledning med 2-1. Ni kanske kan ana smärtan i foten efter all närkampspel inne i boxen så en aning aggresiv pga smärtan kommer bollen rullandes mot mig, jag utbrister "nu är jag arg" och drämer till bollen och får världens träff ännu mer smärta och på denna boll blev det friläge till vår forward som blir fälld - straff! Jag fick order om att lägga den, lite nervös men ignorerar det. Bestämmer mig för vart jag ska lägga den, lägger upp bollen och börjar sen fundera på om jag ska byta hörn men icke. Tänkte skjuta en bredsida pga smärtan i foten men misslyckas totalt, känner hur smärtan i foten blir mer intensivt och ser att målvakten är på skotten men som tur var va skottet för hårt för att hon ska kunna ta. Vi vänder matchen från underläge till vinst 4-2 :)

Lay back and enjoy
Ikväll kände jag att jag kunde unna mig en tallrik med vaniljglass och ananasbitar, yummi!


Put your trust in me


Put some color in your everyday lifeNagelack


Efter mycket om och men är jag tillbaka i bloggvärlden. Har haft fullt upp den senaste veckorna med jobb och en del annat som jag inte vill ta upp i bloggen. Dock har jag saknat att blogga och ska nu försöka vara lite mer aktiv. Vill bara säga till dig, du vet vem du är, det finns absolut inget jag inte skulle göra för dig - du är starkare än du tror hjärtat!