Live in the momentsRemember Me
Robert Pattinson & Emilie De Ravin


4/5

Okej så vart ska jag börja?! Mållös skulle beskriva det hela ganska bra. Filmen började hemskt och slutet var hemskare kan jag säga men jag är verkligen stunned över hur bra filmen var. Erkänner att jag i slutet av filmen kände ett par tårar finna nerför kinderna. I början var jag lite concernd över hur Rob skulle vara i en annan roll än den älskade Edward Cullen men jag blev helt betagen, han var underbar. Dock finns det ett minus i filmen och det är att i vissa scener kändes det lite för överdrivet. Men på det stora hela måste jag säga att jag gillade den.. Slutet, hmm.. ska jag nämna något om det? Vill inte avslöja det utan ni får helt enkelt kolla själva på filmen and make up your mind yourself! Har du sett filmen? Då vill jag veta vad du tycker..

PS tack Sandra för en underbar kväll..

Kära hjärtanens ge oss sommar


Kameran är inte allt


Ett flertal gånger har jag fåt förfrågan om hur jag hittar mina motiv till mina bilder, hur jag får de att bli intresserade eller vilken kamera jag använder. Många har sagt att de tror jag använder en proffs kamera etc och att det är därför jag får de vackra bilderna men hör och häpna: jag har en digitalkamera . Inte en systemkamera. Kan erkänna att det var mor min som upplyste mig om detta. Dessutom är en del av mina favorit bilder tagna med mobilkameran! Enligt mig har kameran inte så stor betydelse, självklart är det verktyget för att du ens ska kunna ta en bild, bortsett från det är det DU bakom kameran som gör bilden bra/dålig. Men ljuger skulle jag göra om jag säger att kameran inte är viktig. Jag har en Panasonic Lumix DCM-FZ20 och egentligen är jag helnöjd med den men samtidigt suktar jag efter en ny kamera som kan göra mina bilder lite finare - så ja på så sett är kameran viktigt.

Hur gör jag bilderna mer intressanta? När jag ska t.ex fota en macro bild (närbild) för jag kameralinsen mot föremålet jag ska fota men innan jag fotograferat för jag linsen på ett dussentals olika sätt för att hitta den mest intressanta vinkeln, av föremålet. Sen fotar jag typ 20 bilder av samma föremål innan jag byter till något annat, då har jag några att välja på - välja å vraka! Men det allra bästa tipset jag kan DIG är att vara uppfinnig och att våga experimentera utside the box! När jag fotograferade bilden uppe till vänster så förstår ni att jag blev dyngsur när jag fotade den men det var helt klart värt det! Så med det vill jag bara säga att du inte ska tänka så mycket på vilken kamera du har utan tänk mer på vad du kan göra med den och vända det till din favör. Ingenting är omöjligt, bara du vill något tillräckligt mycket kommer du lyckas. Har du en bild du är stolt över? Fundera på hur du tänkte när du fotade den och tänk likadant när du ska fota nästa gång. Hoppas du fick lite hjälp med det här och lycka till med ditt fotografernade!

Tears are words the heart can't express


Now im back in business

Det har snart gått en vecka sen pappa åkte in, än vet vi inte när han kommer hem igen. Har varit hos han nästan alla dagar han legat inne även då jag inte är ett sånt stort fan av sjukhus. Sen har jag jobbat så mycket vilket har gjort att jag inte orkat blogga heller. Snart kommer jag tillbaka. Och självklart med ännu en ny design.. Hoppas ni kan förlåta mig för min dåliga uppdatering.

Nu är jag tillbaka, med ny design också.

Oh my god just take me backVad skulle man inte göra för att vara så brun just nu....

Just take me back to these daysEgypten rekommenderas för alla som vill sola&bada eller utforska landets sevärdigheter!


Before the storm


Always and foreverBak- samt framsidan på mitt dela hjärta -kompis halsband ♥


You brought me back to the light


Sorry that I ever let you go


ChokladmousseDagens efterrätt - Chokladmousse


Everybody needs inspiration


Theres no way can deny this nowI flera år har jag och mamma följt en dokumentär på tv som heter Whale Wars som går på Discovery Channel. Det handlar om hur en grupp människor (Sea Sheperds) försvarar valarna från de japanska valfångarna. För varje år blir de mer aggresiva och de har till och med skjutit(!) kaptenen Paul Watson. Lyckligtvis nog hade han skottsäker väst så den penetrerade inte längre än några centimeter in i västen. Båda sidorna, sea shepherds och japanerna, claims att de har lagen på sin sida men det hela faller i en s.k gråzone där lagarna är suddiga..

Den här trailern visar hur japanerna nu också jagar DELFINER(!) som om det inte skulle räcka med att de jagar valar. Dessa vann deras Oscar nominering i söndags och Sea Shepherds har redan gratulerat dom! För nu kan inte allmänheten blunda för det här längre. Detta måste får ett stop.. Nu ska jag se den och jag förbereder mig på det värsta..

Trying to be more healthy


Can you hear the bird sing?


Working nine to five
Tisdag: jobb från 9-17


One moment in time


Hur många sekunder går det på ett år?

Idiotisk fråga kanske. Ringde försäkringskassan nu för att kolla hur det blir med "skadeståndet" för mitt knä och just nu tror jag att jag vill slänga något i väggen! För jag får inget! I tre år har mitt knä värkt mer eller mindre, ibland har jag knappt kunnat gå men har ignorerat smärtan och klarade ändå av att spela fotboll - mirakalöst nog! Fick sluta gå på stan då knät svullna upp till ett berg och de närmsta dagarna efter skulle vara helt förstörda. Ja en massa, usch. Speciellt suger det när jag fick lovat av den personen jag pratade med för tre år sen som sa att jag skulle få mer efter 2 år och det har gått 3 nu och jag har inte fått ett skit..

Fick jag välja skulle jag vilja ha tillbaka mitt friska knä,
någon som har ett friskt knä till salu kanske?

Winter wonderland


Back on trackIt's the beginning of a new piece. What do u think guys?
Kan inte med ord beskriva hur skönt det är att ha fått skrivglädjen tillbaka.

I'm so proud to say I love you

 

Who is it, Black and White, Cry, You Are My Life,

We've Had Enough, For All Time, The Way You Make Me Feel


Var med och hedra Michael Jackson, the king of pop, på din blogg. Är du ett fan? Gillar du hans musik eller tycker bara om honom? Var då med och hedra den avlidne popikonen! Allt du behöver göra är att lägga upp en bild på honom samt 7 av dina favorit låtar med honom. Spelar ingen roll vilka låtar du väljer, bara du väljer de som är speciella för just dig. Använd gärna samma rubrik som vi. Kopiera texten eller skriv egen, får fler bloggare att vilja hedra MJ > this is our tribute ♥

SkattjaktSkattjakt > Ginatricot 249:-
Nu iväg och eventuellt shoppa lite. Denna står på listan!