To every picture theres a story to tell


It started with a man with a dream to change the worldSam Tsui - Michael Jackson medley


Vad ska jag säga? Kan lyssna på den här om och om igen. Otroligt. Se hur det inte används några instrument! Amazing. Kolla in killen till vänster som står med sidan mot kameran, vadå grym beatboxare! Jag är stunned. Just nu går denna på repeat. Love!

No doubt in my mind where you belong.


Adele's skiva, 19, är förmodligen en av få jag verkligen diggar rakt igenom. Jag älskar alla hennes låtar på denna skiva. Och jag tycker att alla borde iaf lyssna på denna skiva, gillar man den inte så gör man inte men det är värt att lyssna. Adele har en röst som är väldigt speciell. Rysningar. Sitter faktiskt just nu och lyssnar på 9. Make You Feel My Love är storfavorit. Här är låtarna;

 

                     


Beneath this pillow lies the key to my release.Den bästa filmen på länge, se trailern här.


Try hard to look beneath the surface


Vacker soluppgång

Det ända med positiva att gå till jobbet på morgonen.


Theres a story to every picture


/>

Några av mina absolut favoriter av de jag har fotograferat inom kategorin Landskap. De två första bilderna har jag fotat strax utanför Stockholm, hos en av mina bästa vänner närmare bestämt. Minns fortfarande kvällarna vi spenderade där, underbart. Den tredje bilden är från Egypten, tog den under en snorklingtur.. där jag även unnades två vilda delfiner som sällskap cirka 2 meter under mig.
/>


Helt klart mina favoriter från semestern jag hade hos min kära vän i Småland. Fotade alltså dessa tre sommaren 2009 och jag längtar tillbaka, hoppas jag åker dit i sommar också. Om jag skulle behöva välja mellan Stockholm och Småland skulle jag utan tvekan välja Småland. Minns när mamma berättade för mig för ett par år sen att vi var nära på att flytta dit, de hade lagt ett bud på ett hus men de fick det inte så vi stannade i sthlm. Gissa om jag blev besviken! Småland är min flykt.Först ett stort tack till dessa tre underbara människor Paulina, Minna och Adam. Även om Adam kanske inte hade så mycket att säga emot eftersom han alltid ler framför kameran. Jag tycker verkligen det är kul att fotografera folk, man lär sig så mycket och har alltid en rolig stund att man egentligen borde göra detta oftare. Någon intresserad? ;) haha.Vad mitt liv kretsar kring. Fotboll. Författarskap. Fotografi. Det finns så mycket som har hänt i mitt liv och jag vet inte vart jag hade varit idag om det inte hade varit för dessa tre saker, speciellt fotbollen. Det senaste året har jag allvarligt funderat på att lägga fotbollen på hyllan men nu har jag fått ny tändning och satsar till hundra. This is my life..

Love is forever and everything starts with love

Välkomna hit! Mitt namn är Malin Sundin och jag driver denna blogg, loveisforever. Jag är en driven 20-åring som just nu jobbar som vikarie på förskola som jag verkligen älskar, barnälskare som jag är. Framtidsyrke? Jorunalistik. Or well, thats the dream tror jag. Vad mer finns det att berätta? Jo, mitt intresse för fotografering såklart. Just nu fotar jag med en Panasonic Lumix kamera och ja den duger, skulle vilja ha en bättre kamera men inget jag prioriterar förtillfället. Enligt mig spelar kameran i sig inte så stor roll, det handlar mer om för dig att göra bilden intressan. Visst kameran gör sin del i det hela men samtidigt måste du ta fram det där lilla extra.

Utöver detta är jag sportfantast! Älskar att sporta vilket består nästan mer än halva mitt liv. Just nu spelar jag fotboll, ett lag som nu 2010 kommer vara nykomlingar i division två. En stor triumf jag länge kommer hålla kär är vinsten i NIKE CUP där vi slog ut det allsvenska laget hammarby med 2-1, jag fixade straff som vi vann matchen på då jag blev nermörsad av en landslagspelare. Utöver det spelar jag även handboll, näst bästa sporten som finns. Tränar fotboll 3 gånger i veckan plus två matcher samt två träningar med handbollen plus match så totalt 8 gånger veckan. Sa jag att jag älskade att sporta? JA kanske gjorde det, hihi.

Något mer du vill veta?
Kontakta mig; malin-sundin@hotmail.com